Spring til indhold

Barselona

Musik: Rock/Pop

1 Dag Er Vi 1 Minde Tour.

Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm - med udsolgte koncerter i hele landet, ikke blot ét, men hele to debutalbums, en P3 Guld-nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo'en bag Barselona, har på trods af deres unge alder allerede udgivet to EP'er samt de to anmelderroste debutalbums "Hjertebank" og "Legebørn" fra 2019, der understregede deres kærlighed til albumformatet og beviste, at Barselona er et af landets mest progressive rockbands. En ekstraordinær bedrift af to unge drenge og en milepæl for et band, der allerede har vist, at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Med de to albums turnérede det flittige band rundt på landets spillesteder og festivaler - igen med en række udsolgte koncerter.

Siden en koncert på Store Vega i 2019 har bandet holdt sig væk fra rampelyset og i stedet isoleret sig i studiet. De er dog nu klar til at afsløre, at de spiller en turné i efteråret 2020, som bærer titlen "1 Dag Er Vi 1 Minde" tour.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.