Mantzius Haven: Mathias Heise - Remembering Toots feat. Uffe Steen

Musik: Jazz

Denne koncert har fået ny dato.

NY DATO - Koncerten "Remembering Toots" på MantziusLive 29. maj flyttes til 11. juli 2020 under rammen Mantzius Haven.

Af hensyn til billetkøbere, Jazzdinner-gæster mv. afholdes koncerten dog fortsat indendørs. Koncerten er fortsat med siddepladser. Da dette er en udskudt koncert fra foråret, er der sket minimale ændringer i besætning.

Tidligere købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Dette gælder også allerede købte Jazzdinner billetter.

*

Når man siger kromatisk mundharpe, er der øjeblikkeligt en stjerne, der tændes på jazzens nathimmel og sender sit gyldne lys ned på navnet Toots Thielemans. Toots smeltede igennem sin lange karriere og liv fuldstændigt sammen med sit instrument - blev ét med sin klang - og har vist generationer af musikelskere, hvad det lille instrument er i stand til, når det handler om at tale lige ind i hjertekulen på os alle.

Nu hyldes den gamle mester af Danmarks unge fremadstormende mundharpefænomen (og verdensmester i kromatisk mundharpe ved mesterskaberne i Tyskland i 2013) Mathias Heise. Denne aften har han medbragt forstærkning af højeste karat - nemlig den virtuose og unikke guitarist Uffe Steen, der nærmest har opnået heltestatus i det danske musikmiljø, den unge, ekvilibristiske kontrabassist Matthias Flemming Petri og den altid mageløst swingende jazztrommeslager Morten Lund.

Koncerten vil byde på en musikalsk "sightseeing" gennem Toots' karriere. Besætningen varieres fra solomundharpe til jazzkvartet, og repertoiret består af alle de velkendte hits samt nye kompositioner skrevet til ære for den gamle mester.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

BEMÆRK: Denne koncert afvikles i overensstemmelse med myndighedernes sikkerhedsforskrifter for koncerter for et siddende publikum, og der vil dermed fremgå tydelige retningslinjer og henstillinger til publikum, som skal efterleves, ligesom der vil være et meget begrænset antal billetter i salg.