Joyce + Support: Zar Paulo

Musik: Rock/Pop

Det unge band Joyce annoncerer første Danmarksturné ovenpå succesfulde singleudgivelser.

Det fremadstormende band er aktuelle med deres 3. single "Formskifter", som også er titlen på deres kommende debutalbum.

Det seneste års tid har været et vildt et af slagsen for det unge band. I januar udgav de singlen "Djævlen", som blev Ugens Uundgåelige på P3 og kom i top-rotation på både P3 og P6 Beat. De var en del af VEGA's Udvalgte, spillede for et udsolgt Stengade, fyldte Loppen i København til randen og var booket til flere - nu desværre aflyste - toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival, Musik I Lejet, og Smukfest.

Joyce er lige nu aktuelle med den energiske titelsang til deres kommende album "Formskifter", der bliver spillet flittigt på både P3 og P6 Beat og har fået store highfives med på vejen af bl.a. radioværter Pelle Peter og Carsten Holm - sidstnævnte skriver bl.a. på sin Facebook: "Dette band har med deres tre udgivne sange taget fuglen komplet på mig. "Formskifter" er et nummer, der er så godt skrevet - lyrisk og musikalsk. Tag det i ørene - måske tre gange - og så har du knækket den kode. Dette nummer får mig til at dufte savsmulden - koncerter, venskabet, fælleskabet!"

Om singlen siger forsanger Sebastian Wegener selv: "Sangen handler om en tid, hvor jeg følte, at min personlighed var splittet i to. Jeg var et sted, hvor jeg ikke vidste hvilken "maske", der var den rigtige mere, hvilket gjorde mig ensom og aggressiv. Jeg tror, de fleste kan genkende følelsen af at påklistre sig en rolle for at passe ind, og føle at man mister sig selv i processen."

På scenen er Joyce en energiudladning uden lige, hvilket også har været en central del af bandets videre udvikling og udtryk.

Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken og GAFFA har haft spot på det eksplosive, punk-poppede band, der skal opleves live.

"Husk at se dem, mens du stadig kan opleve dem på de små scener - næste år er det sikkert for sent" - 5 stjerner, GAFFA.

"Mens scenelampernes hvide lys blinkede vildt, og et begejstret publikum skreg med på "Djævlen", var det svært ikke at se frem til lignende udskejelser foran Rising-scenen til juni" - 4 stjerner, Soundvenue.

Support: Zar Paulo
Zar Paulo tager med som special guest på Joyces Danmarksturné! Zar Paulo er et ungt aarhusiansk band bestående af fem venner, der fandt sammen om en fælles musikalsk vision med afsæt i 70'ernes post-punk, 80'ernes art rock og deres hjembys stolte musiktradition. Efter tre markante singler de sidste to år, er det århusianske orkester Zar Paulo nu tilbage med skepsis-hymnen "Stop Believing" - et mangefacetteret stykke popkunst, der appellerer til kroppen med sanselige beats og catchy hooks.

Dørene åbner klokken 19. Koncertstart klokken 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.