Spring til indhold

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Musik: Rock/Pop

På trods af at folk i de fleste af de 21 lande, bandet har tornado-turneret igennem, stadig ikke kan udtale sangerens navn, har deres popularitet været stadigt stigende.

Nogle af de vigtigste faktorer bag successen er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde - og selvfølgelig den mest ekstraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har rost og sammenlignet med de største. Om det passer er der jo kun én mulighed for at finde ud af: Hør ham synge!

Da bandet bliver ved med at udgive nyt og spille på et utal af klubber og festivaler, er det ikke så vanskeligt at stifte bekendtskab med Thorbjørn Risagers fantastiske vokal. En sådan stemme skal have en ordentlig indpakning, og det har den.

På scenen er Risager stærkt afhængig af det stramme, hårdt swingende The Black Tornado, der kun har skiftet to medlemmer siden opstarten i 2003. Selvom det er Thorbjørn, der skriver det meste materiale, er det Tornadoen, der ælter, former og skaber arrangementet i øvelokalet på Vesterbro. Uden klichéer, men med dybe referencer og rødder skabes musikken med stor variation - fra passager med få instrumenter, nøgen og tør vokal til det fulde udtræk med hele orkestret, der får dig nærmest til at miste balancen.

På et tidspunkt, hvor teknologien regerer over musikindustrien, er bandets seneste udspil "Change My Game" (2017) et album, der kører på menneskelig kemi. Blandet, rørt, formet af de 800 shows, dette sammentømrede line-up har spillet i 21 lande gennem det 21 århundrede.

Selvfølgelig kommer bandet på landevejen med "Change My Game" og en turnéplan, der vil byde på hårrejsende, svedende musikoplevelser, hvor taget letter på tværs af kontinenter.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.