Spring til indhold

Kajsa Vala

Musik: Rock/Pop

Denne koncert gennemføres som planlagt.

Koncerten med Kajsa Vala på MantziusLive 20. november 2020 gennemføres som planlagt.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Kajsa Vala og band tager på en intensiv turné til efteråret 2020.

Kajsa Vala har efterhånden meldt sin ankomst på den danske musikscene: Hendes navn har summet i krogene, siden hun i 2018 lagde SPOT festivalen ned med sit fantastiske band. Siden da har Kajsa og bandet spillet flere velbesøgte og udsolgte koncerter. I
efteråret 2019 turnerede Kajsa som tredje live-medlem af det legendariske orkester Psyched Up Janis.

Det er sidenhen blevet til flere samarbejder mellem Sune Rose Wagner og Kajsa Vala, der udover en planlagt duo-tour i 2020 også har samarbejdet om Kajsas seneste single "Regrets", som Sune har mixet.

Kajsa spiller americana med islæt af pop og rock. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare. Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Valas musik på skandinaviske rødder. Men mødet med Nashville, hvor Kajsa ad flere omgange har boet for at dykke helt ned i sangskriver-håndværket, har formet hendes eget unikke take på den amerikanske musiktradition og hun har skabt sin helt egen lyd.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Hun er ikke bange for at give americana-traditionen popantydninger; en tendens man også kan høre hos de succesfulde svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

I efteråret kan hun opleves i sit rette element - live.

Line-up:
Kajsa Vala - Guitar, vokal
Astrid Steen Noringriis - Harmonium, perkussion, vokal
Nis Hybel - Guitar, vokal
Malthe Nørgaard - Keys
Kristian Hybel - Bas
Anders Thorborg - Trommer

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.