The Savage Rose

Musik: Rock/Pop

Med intet mindre end 25 albums og utallige koncerter i bagagen kan der ikke være tvivl om, at The Savage Rose indtager en helt central placering i dansk rockhistorie.

I år kan et af det legendariske danske rockorkesters mest succesfulde albums, "Black Angel" (1995), fejre 25-års jubilæum.

Med Annisette i front markerer The Savage Rose sig på livescenen med deres energiske koncerter, der sender publikum på en musikalskrejse gennem mere end 50 års dansk rockhistorie. Den aktuelle liveudgave af bandet kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere - og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser samt helt nye numre.

Ved koncerterne i 2020 vil der naturligt være fokus på netop "Black Angel" i anledningen af 25-året for udgivelsen.

"Når regnskabet engang skal gøres op med hensyn til dansk rockmusik, som den efterhånden har udfoldet sig i over 50 år, vil man uvægerligt finde The Savage Rose et sted helt oppe i toppen af pyramiden."
Citat: Information

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.