Spring til indhold

Rocazino

Musik: Rock/Pop

I 1979 tog sangskriveren Jesper Winge Leisner initiativet til at samle orkestret Rocazino.

I 1979 tog sangskriveren Jesper Winge Leisner initiativet til at samle orkestret Rocazino. Flere af medlemmerne kendte allerede hinanden fra den københavnske omegns kollektivmiljø og skabte sig en punkpop- og new wave base i det hedengangne Musikfabrikken Fairplay på Christianshavn. Resten er musikhistorie:

I 1982 fik bandet ét af de mest klokkeklare gennembrud i tiårets historie med sangen "Elsk mig i nat" - det første store pophit i Danmark, som på original vis blandede engelsk og dansk i én og samme sangtekst. Sangen blev årets store sommerhit og gjorde Rocazino verdensberømte i Danmark fra den ene dag til den anden.

Ulla Cold sang sig fra første færd lige ind i de flammende hjerter på 80'er ungdommen. Hendes markante, personlige stemme og uanstrengte måde at synge på blev fundamentet for orkestrets store succes.

I løbet af de næste 7 år fulgte Rocazino succesen op med en sand strøm af hits, der i dag fremstår som noget af det mest originale og tidstypiske fra 80'ernes scene. Orkestret har bestået tidens prøve og er stadig populært inventar på de danske radiostationers aktuelle playlister. Kom ikke og sig, at du ikke også har Rocazino på alle dine private så-er-der-fest-playlister!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er blevet flyttet fra 2. maj 2020 til 13. maj 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.