Spring til indhold

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends

Musik: Rock/Pop

Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere, der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under kategorierne country og folk. Her er det er de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden.

Alex Nyborg Madsens musiklaske spændvidde er nærmest grænseløs. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal; Harlot, der spillede højt-hårs-rock; Savage Affair, der dyrkede den iørefaldende rock; Led Zeppelin Jam og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70'ernes californiske rocklyd og den nyere americana. Nu bliver ringen sluttet med det nye band Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends.

I tråd med folkemusikkens oprindelige rolle, hvor sangerne rejste fra by til by med gode historier eller bare gode sange, man hurtigt lærte at synge med på, vil koncerten med Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends blive en slags levende radioudsendelse. De spiller bare sangene selv og fortæller historierne til.

Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country. Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet.

A Circle Of Friends er:
Emil Meinild: Guitar, dobro
Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal
Thea Damgaard: Kontrabas, banjo, vokal
Julie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal

Inden bandet rammer scenerne, er der udvidet med en percussionist.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.