Spring til indhold

Julie Berthelsen - Nordstjerne

Musik: Rock/Pop

Julie Berthelsen byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

Glæd dig til en intim og smuk, vokalbaseret koncert akkompagneret af Julies dejlige orkester og dygtige korsanger.

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt fortolket på en ny måde samt nogle mindre kendte, men helt særligt smukke julesange.

Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning. Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine "Nordstjerne" julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm, der gik i opfyldelse. Hun formår med sin store erfaring at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet.

Sidst Julie gæstede MantziusLive var i 2019 som en del af hendes 15-års jubilæumstour, hvor hun genbesøgte debutalbummet "Home" fra 2003.

Med denne julekoncert vil Julie i bidrage til at lade julefreden sænke sig i Birkerød. Hun vil sørge for, at julemåneden forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden, og hvor godt vi har det.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.