Spring til indhold

Jørgen Klubien & Co. Spiller Danseorkestret

Musik: Rock/Pop

Oplev Jørgen Klubien give et live tilbageblik og en sprudlende hyldest til sine musikalske helte - selvfølgelig tilsat en masse Danseorkester-hits, der kan få salen til at synge og danse.

Klubiens seneste album "Family Vol. 1 & 2" (2019) er både et tilbageblik på et liv i musikken og en hyldest til Klubiens store musikalske helte og alle dem, der har formet hans musikalske liv og virke. Sammen med producer og multiinstrumentalist Eric Sampson, har Klubien hevet ned fra alle hylder. Resultatet er et album, der består af splinternye sange, gamle og uudgivne Danseorkester-numre, nyindspilninger af Klubiens største hits samt de klassiske soul- og popsange, der gennem tiden har haft størst betydning for ham.

"Family Vol. 1 & 2" er en musikalsk selvbiografi. En slags kærlighedserklæring til den musikfamilie, Klubien har været en del af gennem mange år. Glæde, kærlighed og sød nostalgi er til stede, når Klubiens på én gang legesyge og fyldige soulvokal, flyder let på albummets tyve numre. Og det skal da selvfølgelig opleves live!

Den engelsksprogede side af albummet, "Vol. 1", er et takkende buk og et kip med cowboyhatten til Klubiens største musikalske helte og inspirationer. "Stevie Wonder er den sanger og musiker, som jeg altid har allerstørst kærlighed til og beundring for, men med på albummet er også covers af Donny Hathaway, som jeg studerede intenst i min ungdom. Og så var der selvfølgelig The Beatles, som startede det hele for mig og formede min smag, både musikalsk og i min personlige stil," siger Klubien.

Den dansksprogede "Vol. 2" er et stjerneeksempel på ægteskabet mellem pop og soul, som er så karakteristisk for Klubiens musikalske virke. Med sangen "Jeg Åben" af Barbara Moleko ser han tilbage på sin medvirken i "Toppen af Poppen" i 2014, hvor han viste danskerne, at han er "still going strong", og at stemmen stadig er stor. Med genindspilninger af også "Regndans" og "Kom Tilbage Nu" tager Klubien på tidsrejse til Danseorkestrets tidlige karriere, og albummet byder også på nyudgivelser samt en hidtil uudgivet Danseorkester-sang "Jeg Må Ha' Dig". Derudover har Klubien genindspillet "Marie" og "Tragisk Komedie" og gjort de to numre til et mash-up for at samle dem i en montage. Også et helt nyt dansksproget nummer, "Vi Forbi", har fået plads på rillerne.

Klubiens stemme anno 2020 oser om muligt af endnu mere sjælfuldhed. Man kan sige, at Kong Klubien, Danmarks ukronede soulkonge, med udgivelsen "Family Vol. 1 & 2" endnu engang understreger sin plads på tronen.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 24. april 2020 til 9. april 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.