Spring til indhold

Knud Romer - Småt er Godt, Stort er Lort

Diverse: Foredrag

Dette foredrag har fået ny dato.

NY DATO - Foredraget med Knud Romer på MantziusLive 22. april 2020 flyttes til 24. februar 2021.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

Småt er godt, stort er lort - provinsen og alle de andre.

Således titlen på forfatter Knud Romers virale indspark til Folkemødet 2018 i Altingets Facebook-video, der vist ikke er gået nogen digitale brugere forbi. På knap 3 minutter formåede Knud Romer med sin skarpe tunge at rette en kontant kritik af eliten, magten, Danmark uden for København, og et forsvar for Folket.

Oplev et tankevækkende og klassisk Knud Romer-foredrag om måden "vi" behandler "de andre" på. Det er altid de andre, der dør, de andre, der bliver gamle, de andre, der bliver skilt, de andre, der bliver syge og får sindslidelser, de andre, der bliver fyret, de andre, der bliver hjemløse og de andre, der er indvandrere.

Der er bare det ved det, at vi ifølge Knud Romer før eller siden selv kommer til at opleve en og flere af disse ting selv. Så er det pludselig os, der bliver gamle og dør, og bliver skilt og fyret og bryder sammen og får brug for psykiatrisk behandling - og når du så sidder der på den offentlige psykiatriske skadestue eller på plejehjemmet, er det for sent: Ingen kan høre dig skrige - og nu har Knud Romer efterhånden oplevet en god del af det på egen krop, og det er helt vildt, hvordan forholdene egentlig er ude i det ganske danske land.

Udkantsdanmark er en fucking joke, og Folkemødet er et bedrag - for politikerne møder ikke folket. Knud Romer bor 6 km syd for Præstø, og det er ifølge ham stort set umuligt at komme dertil med offentlige transportmidler, der er intet politi, intet sundhedsvæsen, intet bibliotek - og du kan ikke låne en krone i banken, hvis du vil købe et hus.

Alting forfalder, det er fandme en svinestreg, som vi i fællesskab må få løst! Og det starter med dette foredrag.

Dørene åbner kl. 18. Foredraget starter kl. 19. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.