Støt dit lokale spillested - #BeholdDinBillet

Musik: Rock/Pop

Vil du støtte dit lokale spillested? - #BeholdDinBillet.

Kære publikum,
Lige nu er der én ting, der er vigtigst, og det er, at vi holder afstand for at passe på hinanden. For spillesteder og artister betyder det, at en masse folk arbejder sammen omkring at flytte arrangementer frem, for at vi kan samles omkring vores livefællesskab igen. Vi vil så gerne se dig til de arrangementer, som vi har udskudt, så vi kan opleve og dele kulturen med hinanden - live!

Situationen omkring coronavirus har store økonomiske konsekvenser for mange, herunder også livearrangører og artister, men du kan hjælpe.

MantziusLive står sammen med vores kollegaer på landets spillesteder og Dansk Live om en hjertelig opfordring til publikum om at holde fast i købte billetter og opleve vores arrangementer på deres nye datoer. Så er du med til at støtte dit lokale spillested og artisten, der optræder, i en svær tid.

Tak til alle, der allerede har sat nye krydser i kalenderen. Det betyder alverden for os medarbejdere, for alle optrædende, hænder og hoveder involveret i liveproduktioner og for det lokale kulturmiljø.

Musikken spiller videre på den anden side!

De bedste hilsener,
Dit spillested MantziusLive.