Spring til indhold

[NYE tidspunkter] Carl Emil Petersen [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Denne koncert deles i 2. Læs nedenfor hvad det betyder for dit billetkøb.

DENNE KONCERT DELES I 2 - DU FÅR EN NY TID & BILLET:
Nye koncerttidspunkter: kl. 18.00 & kl. 20.30
Billetkøbere har modtaget en direkte mail fra Ticketmaster med tildeling af nyt koncerttidspunkt.

Carl Emil Petersen spiller nu 2 koncerter d. 30. september, og du modtager derfor et nyt koncerttidspunkt.

Du vil automatisk modtage nye billetter med dit nye koncerttidspunkt fra Ticketmaster. Du bedes medbringe de nye billetter som adgang til koncerten.

Koncerten afholdes for et siddende publikum. Din nye billet bliver automatisk konverteret til en unr. siddeplads.

Bemærk - nye retningslinjer pr. 19.09.2020: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned i salen. Vores personale bærer også mundbind/visir. Al udskænkning stopper kl. 22. Køb dine drikkevarer før dit arrangement, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

I 2019 udsendte 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album "Amager Forbrænding". Single-forløberen "Tiden Flyver" har været i heftig rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform.

Efter det guld-sælgende og DMA-vindende album "Grand Prix" (2015) med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne "Frit Land" opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet "Natradio" (2017). Sange som "Liv Før Døden", "Skærgården" og "Finale På Et Filmset" blev store radiohits og understregede endnu engang Carl Emils store evner som sangskriver.

De evner er kun blevet tydeligere af Carl Emils tilstedeværelse på TV i "Toppen af Poppen" 2019, hvor han gang på gang overraskede befolkningen med sine fortolkninger, og vi glæder os til et gensyn med ham på scenen.

"Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade "Amager Forbrænding" er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats," afslutter Carl Emil.

1. koncert kl. 18.00 (dørene åbner kl. 17.00)
2. koncert kl. 20.30 (dørene åbner kl. 19.30)
Unr. siddepladser

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.