Spring til indhold

TipToe Big Band Plays Tarantino & Bond feat. Dawn Joseph (UK) & Bobo Moreno

Musik: Rock/Pop

TipToe Big Band plays Tarantino & Bond! Starring Dawn Joseph (UK) & Bobo Moreno.

TipToe BigBand og de to fantastiske sangere Dawn Joseph og Bobo Moreno inviterer indenfor til en forbløffende filmkoncert, hvor de sammen vil fortolke den karakteristiske og populære musik fra "James Bond" filmene og musik fra film som "Pulp Fiction" af Quentin Tarantino.

Britiske Dawn Joseph har en fortryllende karriere bag sig og har blandt andet rejst verden rundt som backing-vokalist for soul-, r'n'b- og poplegender som Michael McDonald, CeeLo Green, Kylie Minogue, Phil Collins, Rod Stewart, Rick Astley og Michael Bublé, ligesom hun deltog i Spandau Ballets comeback "Reformation World" tour. Fra 2012 stod Dawn Joseph i front for bandet The Brand New Heavies, før hun formede MF Robots i 2016, der og blandt andet har været Lenny Krawitz' supportband på hans nyligt afviklede tour.

Bobo Moreno har siden slutningen af 80'erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som en sanger med den sjældne evne til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme - fra Sanne Salomonsen og D-A-D til DR Big Bandet og Birthe Kjær. Han har endda medvirket i et enkelt afsnit af DR-successerien "Krøniken" og optrådt til Kronprinsens bryllup.

Sammen bringer Dawn Joseph, Bobo Moreno og TipToe BigBand sjæl, funk og filmmusik til MantziusLive!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Koncerten er tidligere blevet flyttet fra 19. marts 2020 til 26. marts 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.