Spring til indhold

Sinne Eeg Group + Food & Wine i Restaurant Mantzius - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Denne koncert gennemføres som planlagt.

Koncerten med Sinne Eeg Group på MantziusLive 19. september 2020 gennemføres med seneste tiltag [meldt ud 18. september 2020]:
  • Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned: Ved billettering, barkøb og generel færden
  • Al udskænkning skal ophøre kl. 22, hvor vores bar derfor lukker. Køb dine drikkevarer før arrangementet, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.
  • Livearrangementer for et siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 50 pers., og vi afholder fortsat arrangementer i overensstemmelse med gældende retningslinjer.
  • Restaurant Mantzius er omfattet af de nyindførte restriktioner og lukker kl. 22. Du skal bære mundbind, når du ikke sidder ned ved dit bord.


Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Sinne Eeg er et af de stærkeste bud på en dansk jazzvokalist med internationalt format. Med Sinne Eeg Group får du nu chancen for at opleve hele fire Ben Webster Pris-vindere på samme scene

Med sikker intonation, stærk rytmisk sans og en charmerende sceneoptræden betager Sinne Eeg publikum i det meste af verden. Hun er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men synger også mange af sine egne kompositioner, hvor et tydeligt islæt af skandinavisk melankoli kommer til udtryk.

Selvom anmelderne gennem tiden har rost hendes indspilninger til skyerne, og hun er blevet belønnet med et hav af priser, har Sinne Eeg ry for at være endnu bedre live. Hun har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man til overflod vil opleve i både fraseringer og overlegne scat-improvisationer.

Denne aften toppes af med Sinnes hold, som samler intet mindre end fire tidligere Ben Webster Pris-vindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre:

En uovertruffen musikalitet har gjort pianisten Jacob Christoffersen til en af de mest efterspurgte herhjemme. Hans eminente timing, kreativitet og lyriske sans gør enhver koncert med ham til en oplevelse. Jacob Christoffersen og Sinne Eeg har gennem en lang årrække været faste samarbejdspartnere.

Lennart Ginman er en af de mest kreative musikere I landet. Man kender ham bl.a. fra samarbejdet Ginmann/Eivør, Ginman/Jørgensen samt GinmanBlachmanDahl.

Morten Lund har for længst gjort sig bemærket på den internationale jazzscene og er blandt andet fast medlem af den italienske verdensstjerne Stefano Bollanis trio. Morten Lund har været fast mand bag trommerne i Sinne Eeg Group i mange år, og han er i dag en af af de absolut dygtigste trommeslagere i Europa.

Sinne Eeg Group vil blandt andet spille sange fra Sinnes seneste albums "We've Just Begun" som blev indspillet med DR Big Band og udgivet i november 2019. Dette album indeholder fem helt nykomponerede sange.

Line-up:
Sinne Eeg, vokal
Jacob Christoffersen, piano
Lennart Ginman, bas
Morten Lund, trommer

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde Restaurant Mantzius' nye koncept "Jazz, Food & Wine" kl. 18. Få et lækkert tapasbræt med husets udvalgte specialiteter. Hertil serveres et glas vin (rød/hvid eller bobler) eller en fadøl. "Jazz, Food & Wine"-kombi. billet kan købes til en samlet pris på 450 kr. + gebyr. Ved bestilling reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.