Lis Sørensen

Musik: Rock/Pop

Legendariske Lis Sørensen har sat sit aftryk på dansk musikhistorie i skelsættende bands som De Fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band og er forsat en af landets mest eftertragtede sangerinder.

Sørensen er en af vores ubetinget største stemmer og en sangerinde, som skiller sig ud med en erfaring og passion, som skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad "memory lane" og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra fire årtier og nye forrygende, stærke numre fra det anmelderroste album "Bedre Tider" (2017). Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits som "Fuld af Nattens Stjerner", "Tæt På Ækvator", "Mine Øjne De Skal Se" og mange flere med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Det er en stor ære at kunne byde Lis Sørensen velkommen tilbage på MantziusLive.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.