Danser med Drenge

Musik: Rock/Pop

Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2019 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2020, der dermed bliver bandets svimlende 24. koncertturné siden debutåret i 1993.

Danser med Drenge har 13 albums og fire danske Grammy-nomineringer i baggagen og har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: "Hvorlænge vil du ydmyge dig?", "Aldrig undvære dig", "Er der nogen i himlen?", "En dejlig morgen", Tag godt imod ham", "Grib chancen", "Kære Lillesøster" og "Griber du mig når jeg falder?"

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerups tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidligere kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere Morten "Oberst" Bolvig på keyboards og orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen