Spring til indhold

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Denne koncert gennemføres som planlagt.

Koncerten med Uffe Steen Trio & Vestbo Trio på MantziusLive 1. oktober 2020 gennemføres som planlagt.

Bemærk - nye retningslinjer pr. 19.09.2020: Du skal bære mundbind på MantziusLive, når du ikke sidder ned i salen. Vores personale bærer også mundbind/visir. Al udskænkning stopper kl. 22. Køb dine drikkevarer før dit arrangement, da vi i forvejen guider publikum ud ad en dedikeret udgang umiddelbart efter endt arrangement.

Til Jazz, Food & Wine-billetkøbere: Restaurant Mantzius er desværre midlertidigt lukket indtil 7. oktober 2020, og Jazz, Food & Wine denne dato er aflyst. Billetkøbere får automatisk refunderet Food & Wine-tillægget og tilsendt nye billetter, der er gyldige til koncerten.

Du kan læse mere om, hvordan MantziusLive afholder koncerter i overensstemmelse med gældende retningslinjer her.

*

Det lyder næsten for godt til at være sandt - men det er det ikke! Velkommen til Uffe Steen Trio & Vestbo Trio: To koncerter plus fælles afslutning - alle mand på scenen

Uffe Steen Trio:
Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer).

Guitarikonet Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene. Steen modtog Ben Webster Prisen i 2015, en DMA som "Årets Live-Navn" i 2017, en DMA med Shades of Blue i 2018 og yderligere en DMA med Grarup Allstars i 2019.

Vestbo Trio:
Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer).

Vestbo Trio har de seneste år markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik, som ikke kun er for folk med det store jazzkørekort: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio instrumental musik, der går rent ind.

Trioens nye album "Gentlemen..." (2019) er indspillet i Mark Knopflers studie i London. Albummet gik direkte ind som #1 på den danske Vinyl Top 40 - en flot bedrift for et album med instrumentalmusik

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.