Spring til indhold

Nicklas Sahl

Musik: Rock/Pop

Det kan lyde klichéfyldt at påstå, at man kan kende et talent, når man står over for det.

Men det er ikke desto mindre præcis den følelse, man står måbende tilbage med, når man hører Nicklas Sahl live for første, anden, tredje eller tiende gang. Birkerød oplevede det med egne åbne ører, da Sahl besøgte MantziusLive i 2019.

Det unge talent har en nerve i sin vokal, som på smukkeste vis understreges af kæmpehits som "Planets", "New Eyes", "If I Killed Your Night" og den spritnye single "There For You".

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle "Hero" i 2018 og kunne samme år sælge sine første koncerter på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus ud. En forårsturné fulgte efter med samme imponerende fremmøde, ligesom han har åbnet Bøgescenen på Smukfest og turneret med Alex Vargas. Siden da er det kun gået én vej.

Men for Sahl startede rejsen langt tidligere. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det altid med store roser til følge. Da den unge kunstner fra Hadsten sidste år spillede på en af SPOT Festivals største scener, skrev Gaffas anmelder for eksempel: "Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig," og det blev slået fast, at Sahl er meget mere end din typiske forestilling om "endnu en popsanger". Den erkendelse er måske også en af grundene til, at hans hastigt stigende fanskare dukker trofast op, hver gang han tager guitaren under armen og træder ud på scenekanten.

Det er med andre ord ekstra gode nyheder, at Nicklas Sahl til efteråret igen tager sit stjernepotentiale med rundt i Danmark. Med sig har han sine efterhånden så velkendte sange fra debutalbummet "Planets" (2019), men også helt nye toner.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.