Sing Sing Sing - A Good Night Out

Musik: Rock/Pop

"Det er ikke med vilje", siger Sing Sing Sing selv om det faktum, at de i år fejrer 10 års musikalsk fællesskab.

Men den er go' nok. Konstellationen, der egentlig begyndte "for sjov", er blevet en god vane for bandet. Heldigvis.

"A Good Night Out" er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020 turné. Det er ikke bare, hvad deres publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når de møder op til en aften i SSS-selskab. Bandet selv har også haft så mange "good nights out" sammen, at de i år kan fejre 10-års jubilæum.

Med to albums i baglommen, flittigt spillede sange i radioen og masser af udsolgte koncerter er Sing Sing Sing tilbage på landevejen i efteråret 2020 og besøger igen Birkerød.

Med sig har de - udover den velspillende "bund", Anne Kirstine Winkler og Tove Sørensen - en række nyskrevne sange, du sikkert allerede har hørt i radioen, en posefuld af de SSS-sange, du kender, og den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for.

Glæd jer til et gensyn med de syv musikalske legekammerater, et genhør med Sing Sing Sing-sangene, et lyt på de spritnye sange - og "a good night out" med Sing Sing Sing.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.