Artigeardit

Musik: Hip-Hop/Reggae

Den 22-årige rapkomet Artigeardit er en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu og annoncerer endelig nyt album og forårsturné.

Efter 2 udsolgte koncerter hvor han væltede Aarhus og København, er ungdomspoeten Artigeardit nu klar til at indtage hele Danmark. Dette sker ovenpå et år med udgivelser af 2 EP'er, et hav af hits, koncerter på toneangivende festivaler og nyheden et kommende album til næste år.

Med sange som "Del Af Mig", "Joggingsæt", "Airbag" og "Lov Mig 1 Ting" har den unge Artigeardit bevist, at han kan lave stærke numre, som både virker hos sit trofaste publikum og nytilkommende lyttere. Det er blevet slået fast med hans seneste udsolgte koncerter i Aarhus og København og hans stærke tilstedeværelse på de fleste af sommerens store festivaler, hvor der både var fællessang, dans, hop, råb og masser af hænder over hovedet.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille mit nye kommende album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt, end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde. Det bliver klart den mest personlig turné til dato," udtaler Artigeardit om det kommende album og turné. Det tør derfor siges, at Artigeardit er ved at træde op i en helt ny liga.

Hypen om Artigeardit er så stor, at han var den tredje mest streamede artist herhjemme op til Roskilde Festival, kun overgået af Travis Scott og Scarlet Pleasure. Det kunne også mærkes på toneangivende festivaler som SPOT, Musik i Lejet, Smukfest og Alive Festival, hvor energiniveauet var højt og publikum var talrigt. Om SPOT koncerten skrev musikmagasinet Gaffa og uddelte 6 stjerner: "Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hiphoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F. Jeg er dybt imponeret over Artigeardits stadigt groende karakter".

Med et lyrisk, poetisk temperament inviterer Artigeardit dig med til alle faser af ungdomslivet - turen med offentligt transport, til festen, til morgenfesten og frem for alt: med helt ind i et ungt og forvirret sind.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.