Wafande Familiekoncert - Sidste Smil Tour - Mantzius for BØRN

Musik: Rock/Pop

Saml hele familien og kom og giv vores alle sammens Wafande et smil, når han besøger Birkerød som led af sin Sidste Smil Tour til foråret.

Wafande er efterhånden blevet et velkendt navn i de fleste danske hjem såvel som i vores hjerter. Hans store gennembrud kom i 2011 med det guldcertificerede debutalbum "Du Ved Det" og hittet "Gi' Mig Et Smil". Sidenhen har flere hits fulgt trop: "En Anden", "Uartig" "Django" og "Se Mig I Dag" for at nævne få.

Wafandes ekstraordinære karisma og smittende positivitet skinner tydeligt igennem på scene og skærm, og han efterlader et kæmpe indtryk på alle han møder. Dette blev især tydeligt med hans rolle som coach i det populære TV2-program "Voice Junior", hvor han var med i hele 6 sæsoner.

Med kæmpe hits, sin varme personlighed og store kærlighed til musikken har Wafande sunget sig ind på pladsen som en af landets absolut bedste entertainere. Igennem årene har han spillet 500+ shows, så han er uden tvivl en både erfaren og opfindsom perfromer live, og ikke to af hans shows er ens.

I år kom Wafande dog med en monumental udmelding: Han stopper som udøvende artist. Han afslutter sin flotte karriere med et sidste album og en sidste tour i 2020. Dette album markerer enden på en æra og skal selvfølgelig fejres med en kæmpe fest på de danske musikscener! Forvent et storslået farvel, som starter med en tour på spillesteder landet over.

Dørene åbner kl. 10. Koncertstart kl. 11. Stående koncert.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.