Moi Caprice

Musik: Rock/Pop

Et af den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00'erne turnerede dengang i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival med gribende, intense koncerter.

Nu melder de klar til 2019 og '20 med en helt ny single "Teenagers"; den anden single fra bandets kommende album, der forventes udgivet i foråret 2020. Det bliver bandets femte album og det første studiealbum siden "We Had Faces Then" fra 2008.

"Teenagers" er skrevet et par år efter, første forsøg på at lave et nyt album stagnerede, og linjen "I can't bring myself to believe that it's over" var allerede med i tidlige takes, hvor teksten hurtigt kom til at tematisere selve bandtilværelsen eller rettere: hvor hårdt det er at opleve at se sit teenageband disintegrere.

"Teenagers" er dermed et at de ældste numre på det kommende album og har levet en lidt hjemløs tilværelse, indtil bandet igen fandt sammen, og kastede sig over sangens umiskendelige moi Caprice-lyd som en af de allerførste.

Dette gav god mening, da den netop skulle beskrive følelsen af ikke at kunne acceptere, at bandet var et overstået kapitel. Musikalsk er "Teenagers" også et af de numre på det kommende album, der mest tydeligt refererer til det gamle moi Caprice, og i produktionen har bandet da også leget med små citater fra tidligere sange.

moi Caprice anno 2019 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø, som tidligere producerede bandets anden plade "You Can't Say No Forever" (2005). Desuden er Jakob Funch, som var fast guitarist på bandets sidste turnéer, blevet medlem.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.