Håndplukket - 2-dages upcoming festival

Musik: Rock/Pop

Med nysgerrighed og omhu har vi håndplukket en række navne fra en højenergisk, dansk musikscene i fuldt flor for at præsentere vores tilbagevendende upcoming festival.

15. & 16. november - fra kl. 16.00

Entré: Festivalpas (2 dage): 300 kr. + gebyr / Studerende: 150 kr. + gebyr

LINE-UP 2019

Penny Police:
Marie Fjeldsted bjergtager musikpresse og -publikum med sin luftige vokal og lagdelte tekster, der kombinerer det komplicerede med det enkle i et sjælfuldt, minimalistisk popunivers. Hun er blevet sammenlignet med bl.a. Agnes Obel, men er absolut helt sin egen.

M. Rexen:
Rexen er kulturel globetrotter og har hjemme alle og ingen steder. Sammen med sit band, The Human Shields, bringer han sin "wild style" og radikale musikalske kærlighed til MantziusLive. Live leverer de et uforudsigeligt show båret af kærlighed til musikken, hinanden og publikum.

Lyla Haifa:
Lyla Haifa laver emotionel, sfærisk dream pop, som indkapsler lyden af en dragende, nærmest sensuel melankoli. I et sitrende musikalsk univers, står Layla Tinnebergs udtryksfulde sopran helt centralt og lover stort for det strålende nye navn og den kommende debut EP.

Carsten Holm & Flemming Møldrup: To Mikrofoner & En Stak Vinyler:
Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Musikjournalist og P6 Beat-vært Carsten Holm og livsstilsekspert Flemming Møldrup graver sig ned i musikmomenter, -minder og -typer med deres musikalske talkshow "To Mikrofoner & En Stak Vinyler". Igennem personlige fortællinger og en god stak vinyler deler makkerparret deres mange møder med og viden om musikken og de musikvalg, -typer mv., vi møder hver eneste dag.

Flere navne og tidsplan TBA.