Håndplukket - 2-dages upcoming festival

Musik: Rock/Pop

Med nysgerrighed og omhu har vi håndplukket en række navne fra en højenergisk, dansk musikscene i fuldt flor for at præsentere vores tilbagevendende upcoming festival.

15. & 16. november

Entré: Festivalpas (2 dage): 100 kr. + gebyr

SPILLEPLAN:

Fredag 15/11:

- 17.00: Ella Lundborg

- 18.00: Where Did Nora Go

- 19.00: Stephanie Meincke

- 20.00: Statisk

- 21.00: Korantemaa

- 22.00: KOPS

Lørdag 16/11:

- 17.00: KRYDSFELDT

- 18.00: Lukas Strate

- 19.00: Holm & Møldrup

- 20.00: M. Rexen

- 21.00: Lyla Haifa

- 22.00: Penny Police

*

LINE-UP 2019

Penny Police
Marie Fjeldsted bjergtager musikpresse og -publikum med sin luftige vokal og lagdelte tekster, der kombinerer det komplicerede med det enkle i et sjælfuldt, minimalistisk popunivers. Hun er blevet sammenlignet med bl.a. Agnes Obel, men er absolut helt sin egen.

M. Rexen
Rexen er kulturel globetrotter og har hjemme alle og ingen steder. Sammen med sit band, The Human Shields, bringer han sin "wild style" og radikale musikalske kærlighed til MantziusLive. Live leverer de et uforudsigeligt show båret af kærlighed til musikken, hinanden og publikum.

KOPS
Den danske popsmed og -producer KOPS har ramt en støt voksende fanskare lige i hjertet med sin stærke, sprudlende musikalske signatur, hvor et væld af genrer og virkemidler bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæd og pophooks. Vi glæder os til at synge og danse med til hans melankolsk kantede, catchy pophits.

Korantemaa (SE)
Svenske Korantemaa har de sidste par år lavet sjælefulde fortolkninger af artister som Solange og Childish Gambino samt skrevet originale sange med et sparsomt set-up af laptop, guitar, mikrofon og et kamera. Med sit ekstreme nærvær og hendes signifikante stemme har hun samlet en kæmpe following med over 200.000 følgere på YouTube, og hun bekræftede berettigelsen til den massive hype ved at blæse os væk med sin performance til Reeperbahn Festival 2019.

Lyla Haifa
Lyla Haifa laver emotionel, sfærisk dream pop, som indkapsler lyden af en dragende, nærmest sensuel melankoli. I et sitrende musikalsk univers, står Layla Tinnebergs udtryksfulde sopran helt centralt og lover stort for det strålende nye navn og den kommende debut EP.

Statisk
Med en blanding af storslåede synth-flader, poetiske tekster og virtuose guitarsoloer fremfører Statisk deres forførende lyd, der giver flashbacks til 80'ernes rockede pop kombineret med moderne referencer til favoritbands som Liss. Forsanger, Mathias Skov, og guitarist/producer, August Halle, bringer - sammen med et højenergisk liveband - solide singler som "Blind" og "Helt Tæt" og store drømme om at definere lyden af deres generation med sig til Birkerød.

Where Did Nora Go
Sangerinden Astrid Nora er endelig tilbage efter en nødvendig pause, hvor hun har dedikeret sit liv til sit moderskab. En voldsom, men kærlighedsfyldt oplevelse med for tidligt fødte tvillingepiger har fået det musikalske projekt Where Did Nora Go til at skinne mere sårbart og håbefuldt end nogensinde før. Alle overflødige lag er skrællet af, og tilbage står et næsten nøgent, men stærkt, sprødt og vitalt lydbillede, hvor Astrid Noras forbløffende vokal virkelig kan folde sig ud.

Stephanie Meincke
Stephanie Meincke skriver musik, man kan mærke. Med en melodiøs og følelsesrig vokal omfavner hun lytteren med alt, hvad hun er, og inviterer dig med ind i et rum præget af nærvær og intensitet.

Lukas Strate
Singer-songwriteren Lukas Strate har et fintfølende talent for at skabe inderlige tekster om eksistens og foranderlige indre tilstande som kærlighed, sorg og det at stille sig forventningsfuld overfor sin fremtid. Med sin allerede formfuldendte klang og fornemmelse for personlige fortællinger, kommer Strate helt sikkert til at træde stærkt frem på den danske folk-pop scene.

KRYDSFELDT
KRYDSFELDT er en synthpop-duo bestående af Ulrik og Johannes Feldt. I samarbejde med andre kunstnere, sangere og instrumentalister udvikler de mørke synthfraser og skrøbelig lyrik. KRYDSFELDT udgav deres første single "Ulven i Mig" med Eva Arnby i sommers og er snart klar med deres nyeste single "Berlin" med Mille Keller.

Ella Lundborg
Ella Lundborg er en ung sangerinde, guitarist og sangskriver. Med sit fokus på finurlige detaljer skriver hun stemningsfuld, personlig lyrik. Alene på scenen med sin westernguitar og sin stemme fortæller hun sine historier. Ellas musik kan bedst beskrives som værende inspireret af folk-genren og klassiske kunstnere som Janis Ian og Joni Mitchell.

Carsten Holm & Flemming Møldrup: To Mikrofoner & En Stak Vinyler
Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Musikjournalist og P6 Beat-vært Carsten Holm og livsstilsekspert Flemming Møldrup graver sig ned i musikmomenter, -minder og -typer med deres musikalske talkshow "To Mikrofoner & En Stak Vinyler". Igennem personlige fortællinger og en god stak vinyler deler makkerparret deres mange møder med og viden om musikken og de musikvalg, -typer mv., vi møder hver eneste dag.