Toasten Der Bare Ville Danse - Mantzius for BØRN

Teater: Anden forestilling

De to seje kvinder Linette Stamp Christensen (danser) og Sisse Gram de Fries (komiker og skuespiller) har lavet en unik, humoristisk og fysisk forestilling for de små dansefødder - men også for de store træsko i størrelse 47.

Toasten ønsker sig kun én ting! Han vil bare danse ligesom resten af sin familie. Det kan nemlig være svært at føle sig anderledes. "Toasten der bare ville danse" handler om, at du er god nok, præcis som du er, og er en kritik af præstationssamfundets urealistiske krav til børn og unge. Fortællingen ønsker at sætte gang i samtalen i børnehaven, hjemmet, skolen, så vi alle sammen kan huske på, at alle har stor værdi - på hver sin helt unikke måde.

Historien om toasten fortælles primært i teatrets poetiske rum, men denne non-verbale forestilling afbrydes brat af digitale face time-opkald fra mor og far, som er produceret i samarbejde med GreatHouse Film, der til dagligt producerer fjernsyn til DR Ramasjang. Lydkulissen er produceret den dygtige Mai Skjødt, som arbejder med fokus på sanselige og spændende lyde for de mindste.

Efter forestillingen er der fri dans til høj musik med Mantzius for BØRN, og det vil være muligt at købe en frokosttoast (naturligvis) fra Restaurant Mantzius. Restauranten laver lækre børnetoast og lidt mere avancerede voksentoast.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Mantzius for BØRN.

Anbefalet alder: 3-7 år - og danseglade voksne

Varighed: 30 minutter

Dørene åbner kl. 10. Forestillingen starter kl. 11. Unr. siddepladser.

Det sprøde hold:
Danser og koreograf: Linette Stamp Christensen
Skuespiller: Sisse Gram de Fries
Komponist og lyddesign: Mai Skjødt
Dramaturger: Betina Rex og Thea Kulavig.
Kostumedesign: Diana Dybkær
Videoproduktion: GreatHouse Film
Scenografi: Ronja Hage Tange & Petrine Clausen.