Mikael Wiehe & Ebba Forsberg (SE) - fortolker Dylan på svensk [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Mikael Wiehe & Ebba Forsberg - "För att jag älskar dig". Bob Dylan fortolkninger på svensk.

Bob Dylan besøgte Sverige for første gang i 1966. Efter sin landing i Arlanda lufthavnen blev Dylan ført til Hotel Flamingo i Solna af den svenske sanger og sangskriver Lasse Berghagen - i Lill-Babs' Mercedes! Således tog kærlighedsfortællingen mellem Sverige og Bob Dylan sin spæde form. Den kærlighed og beundring, Mikael Wiehe livslangt har næret til Dylan og hans tekster er en lige så inspirerende historie. Til efteråret fortolker Mikael Wiehe og Ebba Forsberg den store Dylan med tekster på svensk af Wiehe på MantziusLive.

Den legendariske sangskriver Mikael Wiehe dannede sammen med Björn Afzelius og Peter Clemmedson Hoola Bandoola Band i 70'erne og blev midtpunkt for den progressive, politiske rockmusik i Sverige. Den stadig produktive Wiehes seneste album "Portvakten" (2017) er bestemt ingen undtagelse og forener forsat det politiske engagement med poesien på samme begavede vis som set hos det store forbillede Bob Dylan.

Ebba Forsberg er anerkendt som både sangerinde og skuespiller i Sverige. Hun er stærkt inspireret af 60'ernes og 70'ernes store og særligt nordamerikanske sangskrivernavne. Forsberg udgav debuten "Been There" i 1997 og har sidenhen udsendt flere albums, herunder fortolkninger af både Bob Dylan, Tom Waits og Leonard Cohen.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.