Anders Matthesen - Anden bringer ud [Udsolgt]

Teater: Show/stand up

ANDEN BRINGER UD - igen. Klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren.

Anders Matthesens klassiske stand-up aftener på MantziusLive i foråret var så gode i jeres hyggelige selskab, at han gerne vil komme tilbage til Birkerød, og vi er meget stolte over at kunne præsentere endnu en aften med Danmarks største komiker. Har du allerede set ham én (eller flere) gange, er der masser af grunde til at opleve ham igen, da hans stand-up aftener fortsat vil ændre sig fra aften til aften i indhold og stil i synergi med publikum. Anden bringer ud til MantziusLive... igen!

Efter et veloverstået, kæmpe jubilæumsshow er Anders "Anden" Matthesen atter klar til at vende tilbage til klassisk stand-up på landets lokale scener. Med sig har han en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i hans mange forrige shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon. Ingen dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side.

"De sidste mange gange, jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store som små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk stand-up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er dér, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig," lyder det fra Anders Matthesen om hans stand-up aftener, der af mange omtales som nogle af hans absolut bedste øjeblikke.

Dørene åbner kl. 17.30. Forestillingen starter kl. 18.30. Nr. siddepladser.

Koncerten er udsolgt.