Billy Cross Band

Musik: Rock/Pop

Hvad kan få en mand på over 70 år, som har spillet rythm'n'blues, siden han var 13 år, til at fortsætte med at spille koncerter?

Kodeordet er glæde: Spilleglæde. Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har hans kendetegn været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross Band - Flemming Ostermann, Henrik Askou, Dan Hemmer og/eller Mads Wegner - som virkelig er en sammentømret, rutineret maskine, leveres den ægte vare: 100% uforfalsket rock'n roll!

Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet med Sha Na Na, Meat Loaf og Bob Dylan og for famøse tilskuere som Andy Warhol i NYC. Han har endda spillet som en del af Broadway musicalen "Hair" i 70'erne.

I Danmark ændrede Billy Cross "Delta Blues Band" til "Delta Cross Band", og bandet blev til et af landets største live acts i slutningen af 70'erne og starten af 80'erne. Han producerede og co-writede "Tidens Tern" (1980) med C.V. Jørgensen og er også at finde som producer på Anne Dorte Michelsens "Mellem Dig Og Mig" (1983), Pretty Maids "Red, Hot and Heavy" (1984), Søs Fengers "On Holiday" (1992), Björn Afzelius' "Tusind Bitar" (1990) og utallige andre skelsættende album.

På MantziusLive er Billy Cross Band er klar til at gøre det, de er absolut bedst til - øse ud af spilleglæde. Billy Cross spiller fordi han ikke kan leve uden musikken, og det skinner tydeligt igennem til koncerterne.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.