Jonatha Brooke (US)

Musik: Folk/Vise/Country

Den amerikanske singer-songwriter Jonatha Brooke er aktuel med den nye EP "Imposter" (2019) og kommer til Danmark med sin trio for at præsentere de nye sange kombineret med en række ældre hits.

Brooke, der er en folkekær musiker i sit hjemland USA, har efterhånden også opnået et særdeles trofast dansk publikum og spiller som regel udsolgte koncerter, når hun kommer på besøg med sit eminente tekstarbejde og sine komplekse harmonier.

"Hendes musik er tekstbaseret, virtuos og original folkrock, der naturligt indplacerer hende i arvefølgen efter Woody Guthrie, og efter mere end 35 år på scenen kan hun i dag betegnes som en af USAs absolut største indenfor genren," skrev musikmagasinet Gaffa om Brooke i 2016.

Jonatha Brooke er kendt og respekteret for hendes sangskrivning og har netop vundet priser ved den 15. Acoustic Music Award i 2019. Hun vandt hovedprisen samt kategorien "Bedste Kvindelige Artist". Begge priser var for sangen "Put The Gun Down".

Brooke har tidligere spillet optrådt i "The Late Show with David Letterman" og skrevet sange med bl.a. Katy Perry, The Courtyard House, jazzlegenden Joe Sample og til Disney film. Brooke er i øjeblikket i gang med at skrive en original Broadway musical med den Tony-nominerede skuespiller Geoffrey Nauffts.

Fans af navne som Sarah McLachlan, Lisa Loeb og Bob Dylan vil ikke gå forgæves her. Glæd jer til en aften i selskab med en enestående performer.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser