Anne Dorte & Maria

Musik: Rock/Pop

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, bl.a. kendt som medlemmer af hitgruppen Tøsedrengene, har sammen skabt et af den danske livescenes mest funklende comebacks.

Med sig på turné har Anne Dorte og Maria en overmåde imponerende samling af deres egne 80'er og 90'er hits: Sig f.eks.: "Indianer", "Ud under åben himmel", "Mandagsstævnemøde", "Jeg vil la' lyset brænde"-- ja, sig: "Sig - du ka' li' mig" - og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

Først og fremmest står Anne Dorte & Maria for en fest. Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange. De mange store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv og af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv under ledelse af tidligere Gnags-trommeslager Mads Michelsen.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene - en af alle tiders største, danske popsucceser - hvor de var sangere, og hvor Anne Dorte skrev tekster og lejlighedsvis musik. I næsten 7 år toppede de sammen hitlisterne indtil 1986, hvor Tøsedrengene gik hver til sit.

Siden blev Maria en del af Ray Dee Ohh, der fortsatte, hvor Tøsedrengene slap med at lægge landet ned med pophits på stribe. Anne Dorte overraskede med en succesfuld solokarriere, hvor hun som Anne Dorte Michelsen foldede sit eget mere folk-inspirerede univers ud i samarbejde med blandt andet Billy Cross og nåede et kæmpe publikum både herhjemme, i resten af Norden og i Japan.

Fra en tid hvor det feminine islæt i en mandsdomineret branche var langt mere udpræget end i dag, er Anne Dorte & Maria to markante kvindelige artister. Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarbejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80'ernes og 90'ernes musikalske storhedstid.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Køb billetter via Sweetdeal.dk nu og få billetten til halv pris: Oprindelig pris: 320 kr. - Sweetdealpris: 160 kr. (ekskl. administrationsgebyr).