I Think You're Awesome + Jazzdinner - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You're Awesome.

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front, lader den unge jazz-sekstet sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz.

Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You're Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdepunkt. Det er jazz, som er dragende og vedkommende for alle, fordi det i sin essens er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

Albummet "Kiss Your Darlings" fra 2018 viste også nye sider af I Think You're Awesome og dets medlemmer, der har delt deres musikalske opvækst sammen, og som gennem de seneste år individuelt såvel som i bandet har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

I 2019 fylder bandet 10 år, og der er siden dannelsen sket utrolig meget for besætningen: De har været nominerede til DMA Jazz, er blevet spillet mere end 1000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.00 streams på Spotify, spillet udsolgte koncerter i hele landet og modtaget Jazznytprisen på baggrund af udgivelserne "Books" (2016) og "Books Live" (2016). De har sågar fået lov til at optræde med trad-jazz koryfæet Ole ‘Fessor' Lindgren til P8 Jazz Alive. Så der er nok at fejre for indiejazz-sekstetten, og MantziusLive ser frem til at tage del i festlighederne.

Line-up:
Jens Mikkel Madsen: bas
Alex Jønsson: guitar
Morten Kærup: guitar/banjo
Lars Fiil: keys
Frej Lesner: percussion/elektronik
Andreas Skamby: trommer

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzdinner i Restaurant Mantzius kl. 18.00. Jazzdinner kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 320 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzdinner reserveres automatisk bord i restauranten

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.