Madsen, Møller & From [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Sidste gang denne favorit trio besøgte Birkerød, var der bragende udsolgt og op til flere stående applauser.

Derfor er det en stor fornøjelse igen at kunne sige velkommen til Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From, når de i 2019 tager på akustisk turné og lægger vejen forbi Birkerød.

Den seneste udgivelse fra Johnny Madsen er albummet "Godt Nyt", som udkom i september 2015. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse, og "Godt Nyt" strøg da også direkte til tops på salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen album i mange år. Du har måske allerede hørt de formidable nye sange som "Godt Nyt", "Twitter" og "Aldrig Mere", der allerede har bidt sig godt fast hos de fleste. Pressen tildelte hovedsageligt "Godt Nyt" 5- og 6-stjernede anmeldelser og overskrifter som "Madsens mesterværk", "Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen" og "Nu er den jo hel gal - Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år."

Har man bare én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen igen på landevejen - tilbage i stærkeste startopstilling. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer "sideman" Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Nr. siddepladser.