Jan Hellesøe - Forført [Få billetter]

Teater: Show/stand up

Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live med sit nye show "FORFØRT".

Jan Hellesøe er ikke bare kendt fra DR3's underholdende program "Fuckr med dn hjrne", hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde, psykologiske eksperimenter. Han har også været vært på TV-programmerne "Hypnodating", "Det perfekte kup" og senest "Manipulator".

Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer hjernen. Med sit show vil Jan have fokus på begrebet "FORFØRT" i alle dets betydninger - og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

"Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det, jeg laver på TV, også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det," udtaler Jan om sit gennemførte show.

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har "Fuckr med dn hjrne" vundet flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet. Jan har desuden optrådt for Kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på Danmarksturné med showet "2 hjerner 1 show" om manipulation og den menneskelige hjerne.

Nu er tiden moden til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen. Gå ikke glip af muligheden for at blive "FORFØRT" af Danmarks førende mentalist - live!

Aldersgrænse: Min. 15 år.

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20. Nr. siddepladser.