Søren Huss + support: Søren Manscher [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Snart udsender en af Danmarks største moderne troubadourer Søren Huss - styrket af en sommer fyldt med koncerter, solskin og dans - nyt materiale og besøger Birkerød med band. [Support: Søren Manscher].

Søren Huss udgav senest sit tredje studiealbum "Midtlivsvisen" i 2017, som han selv beskrev som en plade til voksne mennesker. En søndagsplade. En plade til dagen derpå. Dagen efter ungdommen. Albummet har langsomt, men sikkert udviklet sig til et triumftog for den gode Hr. Huss. "Midtlivsvisen" er gået guld, har solgt over 10.000 eksemplarer og modtog bl.a en Steppeulv 2018 for "Årets Album".

På det seneste har Søren Huss været i skrivemode, og foråret blev brugt til at indspille nyt materiale. Om det bliver til et album, en EP eller singler, ved ingen, men ny musik skal der i hvert fald indspilles, og det skal blive spændende at se, hvad det bliver til. Foreløbig er de to singler "Romantikerens Kile" og "Vekseleren" blevet sendt ud i æteren.

Det betyder også, at Huss endelig igen er klar til at indtage landets spillesteder, denne gang med band. Søren fortæller selv: "Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler, og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i "Ingen appel", mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en turné i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!"

Følelsen er gengældt, og gensynsglæden er stor.

SUPPORT: Søren Manscher
Den danske sanger og sangskriver Søren Manscher er aktuel med sin debutsingle "Jeg Ser Lagener Blafre I Vinden"; den første smagsprøve fra singer-songwriterens endnu unavngivne debutalbum, som efter planen udkommer i løbet af efteråret. Få en solid dosis dansksproget poesi, når Søren varmer os op til Søren med sine skarpsindige, genkendelige hverdagssange.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet.