Steen Jørgensen Duo

Musik: Rock/Pop

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979 og er en naturforce på en scene.

I 2013 udgav Steen Jørgensen sit solo-projekt "Standards for Living...". Karismaen og solo-materialet kan du nu opleve live, når Steen Jørgensen tager på akustisk turné sammen med guitaristen Rune Kjeldsen (Kira & The Kindred Spirits, The Savage Rose, Hush m.fl.)

Det er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien, der nu tager hul på en ny turné. Sort Sols Steen Jørgensen har ikke bare været en drivkraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også fortæret store sangskrivere med stor appetit.

Sammen med en stjernebesætning af musikere - herunder guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten AC og Kasper Winding - har han været i Abbey Road-studierne for at give sine egne intense og modige tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk. Det er blevet til albummet med navnet "Standards For Living", da sangene alle i Steens bevidsthed er standarder at (forsøge at) leve op til.

"- Vi vidste, at vi her havde fat i nogle næsten hellige sange, så vi havde lyst til at give dem vores aftryk. Som sanger var min tilgang at være så spontan som mulig. Ikke tænke fortolkningen for meget igennem, men bare slå til. Derfor er der også en del første- og anden takes på pladen. Der er tit en umiddelbarhed ved de første takes. En hudløshed og en nøgenhed, som jeg godt kan lide. Det her er et søgende projekt, der afspejler mit musikliv og hylder nogle sange jeg elsker," siger Steen Jørgensen om sin soloplade.

Foruden karrieren som frontmand for de absolut levende legender i Sort Sol har Jørgensen kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen og optrådt i diverse film og teaterstykker. I år er det så atter tid for Steen Jørgensen at tage hul på en ny turné, hvor han og guitarist Rune Kjeldsen kører et rent akustisk set-up som den skarpe Steen Jørgensen Duo.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.