Berlev's Rock'n'Roll Hotel

Musik: Rock/Pop

Legendariske Søren Berlev (Gasolins trommeslager) har i flere år arbejdet på at skrive nyt materiale og har til lejligheden samlet et band omkring sig, der formår at formidle musikken videre på en levende, inddragende og musikalsk måde.

Berlev's Rock'n'Roll Hotel består af den energiske forsanger Esben Hegelund; på guitar har vi ekvilibristen Erik Winther, som bakkes op med en solid og levende bas fra bandets yngste medlem Søren Fjalland og så selvfølgelig med tunge indspark fra Søren Berlev selv på trommer.

Berlev's Rock'n'Roll Hotel spiller rock. Nogle gange hård rock, andre gange lidt blødere rock og ja-- endda sommetider syret rock - altid spækket med energi. Sammen formår de at indtage scenen, og der hersker ingen tvivl om deres engagement. Bandet sætter en stemning, der er helt speciel, når de får publikum til at rocke med på de tunge numre og synge med på de fængende melodier.

Nu har Søren Berlev og hans Berlev's Rock'n'Roll Hotel indspillet nyt album hos Flemming Rasmussen i hans legendariske Sweet Silence Studios. Da Sweet Silence i sin tid åbnede - den 7. april 1976 - var Gasolin det første orkester til at indspille i studiet. Nu er studiet, efter en årrække at have holdt til i Helsingør, flyttet tilbage til København, og hvem var det første band til at indspille der? Det var såmænd Søren Berlev med hans nye band Berlev's Rock'n'Roll Hotel og albummet "You Can Make It" (2018). Ringen er sluttet!

"You Can Make It" er for alle, der elsker god gedigen håndspillet rockmusik. Pladen har været et must for Søren Berlev at få indspillet og udgivet. Sangene er skrevet af Søren selv med udgangspunkt i levet liv og helt i tråd med den traditionsrige rock musik, han altid har dyrket og hyldet. Som Søren udtaler: "Lige fra de tidlige år i Gasolin og frem til i dag har mit hjerte altid banket for rockmusikken. At jeg så ovenikøbet har været og stadig er så begunstiget at kunne formidle det ud igennem mine trommer og nu også gennem en ny håndfuld sange er en stor gave og ære for mig."

Gå ikke glip af en god gang old school rock'n'roll med rødder i 70'ernes rockscene, der samtidig har støvlerne solidt plantet i den lidt mere syrede, melodiske rock anno 2019, når Berlev's Rock'n'Roll Hotel giver koncert på MantziusLive.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.