Nicklas Sahl

Musik: Rock/Pop

Til marts kommer planeterne til at stå lige for dig, der kan lide fremtidens popmusik! Birkerød bliver nemlig et stop på Nicklas Sahls "Planets" tour.

I april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen "HERO", og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify's viral chart, blev udvalgt som P3's Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans udsolgte Danmarkstourné til efteråret. Kort efter annoncerede Nicklas Sahl sine første koncerter i København og Aarhus, som begge hurtigt gik udsolgt. Til foråret tager den populære liveartist på sin egen landsdækkende forårsturné.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere. De sidste to år har han haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren Birk Storm.

I efteråret 2018 fulgte debut EP'en "Planets" endelig spækket med fængende, velskrevne popsange, der "alle bæres frem af Sahls største force: hans ubesværede og skarpskårne falset," som musikmediet Gaffa beskrev det i deres flotte, firestjernede anmeldelse.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.