Mathilde Falch

Musik: Rock/Pop

Sidste gang Mathilde Falch besøgte MantziusLive som surprise gæst til Michael Falch & Dét Band, stjal hun vores hjerter helt og fuldkomment.

Derfor er det en stor ære at kunne byde en sjælden fugl i dansk rock som den cool og hudløst ærlige Mathilde velkommen tilbage til foråret.

Mathilde Falch udgav i 2017 sit fjerde album "Som Børn På Ny"; et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb. Med sig i studiet har Mathilde - udover sit faste band - en kærlighed, der er større til rock- end til pop genren, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

"Som Børn På Ny" er skrevet til og om de børn, der af den ene eller anden årsag er nødsagede til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Mathilde har - og giver - håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.

Dagbladet Informations anmelder Klaus Lynggaard skrev blandt andet om albummet: "Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning."

Albummet viser, som Mathildes materiale i øvrigt, at hun i den grad har ordet i sin magt og kan formidle humor, sorg, styrke og sårbarhed på den mest rockende og rammende facon. Det er en sand fornøjelse at være i Mathilde Falchs musikalske selskab, og hun har igennem de senere år opbygget en stadig større fanskare og været på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist.

På MantziusLive spiller Mathilde Falch med sit trofaste band: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.