Chris Minh Doky + Jazzdinner - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Minh Doky er internationalt anerkendt som en af verdens førende og mest innovative bassister og har opnået både platinplader, Grammy nomineringer og sågar Det Danske Ridderkors.

Hans sidste danske turné fandt sted i foråret 2018, hvor de tyve besøgte byer stort set alle var udsolgte, og efterspørgslen på den kendte dansker er efterfølgende kun taget til. Travlhed og turnéaktivitet i hele verden gør dog, at Chris Minh Doky optræder for sjældent i Danmark. Til foråret giver han dog sammen med Peter Rosendal på piano og Jonas Johansen på trommer et lille udvalg af danske koncerter med pladen "Transparency" for at besøge de steder, der ikke var plads til på 2018-touren.

På denne turné vil Chris Minh Doky være aktuel med sit seneste akustiske album "Transparency" (2018), der følger op på det store kritikerroste album "New Nordic Jazz" (2015). Sætlisten vil indeholde sange fra det nye album, men også nytænkende versioner af de mest populære kompositioner fra Minh Dokys bagkatalog. En koncert med Chris Minh Doky er ikke blot en aften af allerhøjeste internationale klasse - det er en oplevelse af ægte nærvær, spilleglæde og intenst sammenspil.

Line-up:

Chris Minh Doky: akustisk bas

Peter Rosendal: piano

Jonas Johansen: trommer

Pressen skriver: "den fineste melodibærer" (Berlingske), "decideret gribende og smukke numre" (Gaffa), "en ren jazz lykke-pille" (BT), "...a commanding presence..." (The New York Times), ".. world-class bassist" (The Guardian), "A virtuoso" (Le Monde).

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzdinner i Restaurant Mantzius kl. 18. Jazzdinner kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 400 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzdinner reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser