Blicher Hemmer Gadd feat. Steve Gadd (US) + Jazzdinner - få billetter

Musik: Jazz

Klaverfabrikken i Hillerød & MantziusLive i Birkerød præsenterer: BLICHER HEMMER GADD featuring STEVE GADD (US).

En verdensstjerne genbesøger de Nordsjællandske scener i februar 2019. Det sker, når Steve Gadd besøger Klaverfabrikken og MantziusLive sammen med de to danske jazzmusikere Michael Blicher og Dan Hemmer. Trioen har de seneste år turneret i hele verden og udgivet to livealbums.

Steve Gadd er en ægte levende legende og revolutionerede trommespillet fra 70'erne og frem. Eric Clapton, Paul Simon, Steely Dan, Chick Corea og mange flere af de største stjerner har haft Steve Gadd bag trommerne på studiealbums og verdensturnéer. Derfor er det noget helt særligt og unikt, at to danske jazzmusikere har dannet trio med sådan et verdensnavn.

Trioen har fundet sammen om den tilbagelænede, lækre og groovy orgeljazz, som er stammen i lyden af Blicher Hemmer Gadd. Michael Blicher er den gennemgående komponist, og den prisvindende saxofonist formår at skrive musik, hvor alle tre musikere bliver en central del af musikken. Orgeltroldmanden Dan Hemmer binder det hele sammen med bas i fødderne og et orgel, der altid er i sync med Steve Gadds uimodståelige trommespil.

"Jens Jepsen (leder af Klaverfabrikken) og jeg har talt sammen om, at vi begge to ønskede at lave koncerten. Trioens tourperiode er kort, så i stedet for at udelukke det ene sted frem for det andet, har vi lavet et samarbejde frem for at konkurrere, så flest mulige får lejlighed til at opleve den fantastiske konstellation. Begge spillesteder er først og fremmest interesserede i at styrke kulturen og koncertudbuddet i vores lokalområder, og der er en koncert som denne jo et scoop," udtaler Mads Riishede, kunstnerisk leder af MantziusLive om koncertsamarbejdet.

"Det er helt særligt, at en så stor stjerne som Steve Gadd er på spillestedsturné i Danmark," tilføjer Jens Jepsen, daglig leder af Klaverfabrikken. "I de sidste mange årtier har Steve Gadd turneret med Eric Clapton, Steely Dan, Manhatten Transfer og egne bands. Musikere og musikelskere over hele kloden får gåsehud, når de lytter til Steve Gadds revolutionerende trommespil, som udviklede sig op igennem 70'erne. Sæt "50 Ways to Leave Your Lover" med Paul Simon på anlægget, og så ved du, hvem Steve Gadd er. Vi er så benovede og ydmyge over, at Steve Gadd igen finder vej til Nordsjælland og stolte over, at to danske musikere igen har lokket ham på turné. Samarbejdet med Mantzius er ideelt. På den måde sikrer vi, at fleste mulige musikelskere får mulighed for at opleve Blicher Hemmer Gadd."

Der er hele to muligheder for at opleve Blicher Hemmer Gadd. De to kulturhuse Klaverfabrikken i Hillerød og MantziusLive er gået sammen om koncerterne. D. 19. februar spiller trioen for fjerde gang på Klaverfabrikken i Hillerød og dagen efter, d. 20. februar, kan de opleves på MantziusLive i Birkerød.

Billetterne er i salg og kan sikres på www.klaverfabrikken.dk og www.mantziuslive.dk.

Før koncerten d. 20/2 på MantziusLive er det muligt at nyde en Jazzdinner i Restaurant Mantzius kl. 18.00. Jazzdinner kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 450 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzdinner reserveres automatisk bord i restauranten.

Blicher Hemmer Gadd på MantziusLive: 20/02. Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.