Rudersdal Big Bands fødselsdagskoncert med solister

Musik: Jazz

Rudersdal Big Band fylder 24 og fejrer sin årlige fødselsdagskoncert på MantziusLive. Som altid diskes der op med de ypperste solister og velspillet bigbandjazz.

I år har Rudersdal Big Band Kira Martini med på vokalen og Henrik Bolberg på trompet og flügelhorn.

Kira Martini har inden for de seneste par år placeret sig som et anerkendt navn på jazzscenen. Med et alsidigt repertoire, sin klangfulde, varme røst og udadvendte facon har hun vundet mange hjerter og vist sig som et forfriskende nyt navn inden for vokaljazzen.

I 2017 udgav hun sit 2. album, "Yellow House Sessions", med sit syv-mands orkester MARTINI*S med blandt andre Nulle, Fessor og Peter Marott i hornsektionen. Pladen fik en femte plads på Berlingske Tidendes liste over årets 10 vigtigste jazzudgivelser.

Henrik Bolberg har i en lang årrække spillet i Danmarks Radio Bigband, hvor han hurtigt blev én af de mest betydningsfulde solister. Henrik har tilmed ledet og været medlem af mange mindre bands med højt estimerede danske jazzmusikere og har beriget enhver konstellation med sin dynamik og opfindsomme spil. Dette har resulteret i mange CD-udgivelser og jazzpriser, bl.a Ben Webster prisen.

Dørene åbner kl. 14. Koncertstart kl. 15. Unr. siddepladser.