The Entrepreneurs

Musik: Rock/Pop

Noise & Romance Tour.

Den hårdtslående danske trio The Entrepreneurs er nu klar til at udgive deres debutalbum, der meget passende har fået titlen "Noise & Romance".

Trioen nyder et ry som et af Danmarks mest energiske livebands, og med deres debutalbum melder de klar til at erobre resten af verden. Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer over nogle af rockens mest signifikante sub-genrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet.

Efter udgivelsen af deres debut-EP "Tony Rominger" i 2016 manifesterede forsanger Mathias Bertelsen, guitarist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig selv som et exceptionelt godt liveband. De opildnes af publikum og giver igen med eksplosive præstationer hver eneste gang.

The Entrepreneurs' debutalbum "Noise & Romance" udkommer den 1. februar 2019, og fans af en mørk, eksplosiv grunge- og post-rock sound og navne som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley kan godt glæde sig til en heftig omgang, når The Entrepreneurs lufter deres spritnye materiale på MantziusLive.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.