Julie - Akustisk 15-års jubilæums tour

Musik: Rock/Pop

I 2018 havde den magiske sangerinde Julie Berthelsen 15-års jubilæum, og hun inviterer i den anledning forårspublikummet indenfor til en intim og ærlig jubilæumskoncert, hvor hun vil genbesøge debutalbummet "Home" (2003).

Det bliver et vidunderligt og følsomt musikalsk tilbageblik på en tid, der både var overvældende og fantastisk, og som derfor bærer mange minder og fortællinger med sig. Se frem til "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen" samt helt nye sange fra Julies kommende album.

"Jeg vil bare så gerne fejre mit jubilæum, og én ting er naturligvis at udkomme med noget nyt, men jeg vil også gerne synge det gamle album for mit publikum, som i den grad husker mig fra dengang. Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum - det var trods alt aldrig gået uden dem. Så det er vel også en slags "TAK" for de sidste 15 år, og lad mig håbe på 15 mere," siger Julie.

Velkommen til et tilbageblik med Julie og en ganske særlig aften!

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.