Rasmus Nøhr + support: Trine Therkelsen [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Folkekære Rasmus Nøhr er aktuel med albummet "Monas Butik" (2018), der rummer 10 historier om menneskeskæbner.

Nøhr filosoferer herpå over, hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarterer - når vi evner at iagttage, give os selv plads til eftertænksomhed og til at være et nærværende menneske.

Singlen "Tænker For Meget" - det første postkort fra albummet - handler om et ungt par med få midler, som venter deres første barn. Når hverdagspoeten Nøhr tager den slags fortællinger under behandling, så udfolder de sig med stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst. Sangen er da også blandt landets 20 mest spillede på de danske radiokanaler.

Rasmus Nøhr har fornyet pladserne blandt sit band og får nu musikalsk opbakning af Jan Lysdahl, Rune Harder Olesen, Dan Hemmer, Søren Vestergaard, Hannibal Gustafsson, Rune Nissen Petersen, Louise Norby, Annekei og Christoffer Stjerne. Det giver en ny musikalsk kraft, hvor der spilles med lige dele legesyge og melodisk overskud.

Und dig selv et nærværende og relevant pusterum med Rasmus Nøhr og hans nye bandbesætning og få et skud musikalsk energi.

Support: Trine Therkelsen - dansksproget pop med bid.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.