Rasmus Nøhr

Musik: Rock/Pop

Det kommende album "Monas Butik" fra Rasmus Nøhr udgives til august og kommer til at indeholde 10 historier om menneskeskæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden.

Nøhrs nye sange kredser om, hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarterer - når vi evner at iagttage, give os selv plads til eftertænksomhed og til at være et nærværende menneske.

Singlen "Tænker For Meget" - det første postkort fra albummet - handler om et ungt par med få midler, som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten Nøhr tager den fortælling under behandling, så udfolder den sig med stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst. Sangen er lige nu blandt landets 20 mest spillede sange på de danske radiokanaler.

Rasmus Nøhr har fornyet pladserne blandt sit band og får nu musikalsk opbakning af Jan Lysdahl, Rune Harder Olesen, Dan Hemmer, Søren Vestergaard, Hannibal Gustafsson, Rune Nissen Petersen, Louise Norby, Annekei og Christoffer Stjerne. Det giver en ny musikalsk kraft, hvor der spilles med lige dele legesyge og melodisk overskud.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.