Alex Vargas

Musik: Rock/Pop

Med en yderst karismatisk udstråling og en absolut tryllebindende stemme, har Alex Vargas i løbet af de seneste år imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere.

På blot to år er Alex Vargas gået fra at spille koncerter på små klubscener til at fylde skovbunden på Smukfest med 20.000 festivalgængere og tilmed Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul. Han er en garanteret hit- publikumsfavorit!

Alex Vargas har spillet hundredvis af koncerter verden over og er både kendt for sine akustiske samt elektroniske liveshows. I foråret 2019 vil Vargas give 15 helt særlige koncerter, der forener singer-songwriterens forskellige facetter: her vil man nemlig kunne opleve den anmelderroste sanger optræde med to forskellige liveopsætninger på én og samme aften - første del solo og anden del med fuldt band.

Med en sommerturné, der bød på både Tinderbox, Nibe Festival og Roskilde Festival, er en af landets største stemmer og hitmageren bag sange som "Shackled Up", "Higher Love" og "Inclosure" klar til endnu engang at hæve barren og udfordre sig selv og sine fans. Det bliver noget ganske særligt.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.