Mark Le Fêvre - Bøvl!

Teater: Show/stand up

One-man showet "BØVL!" bliver Marks debut og er en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin over alle de ting, der kan gå galt i ens liv.

Med Marks egne ord:

"Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. Du tænker måske "hvem er du?" Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første one-man show! Det hedder "BØVL".

Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt. Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten? Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet.

Venlig hilsen, Mark Le Fêvre."

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Foruden sit værtskab i TV2-successen "Stormester", er Mark intet mindre end et internetfænomen. Med sine karikerede sketches som bl.a. "Jyde-Man" har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook. Så køb dig en billet til showet og vær med til at grine sammen af alt vores bøvl og især Marks.

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19. Nr. siddepladser. Anbefalet min. alder: 15 år.