Spring til indhold

Blid hatha yoga (x7) m/ Lea Dalsgaard

Motion: Gymnastik/aerobic

Et hold med plads til individuel tilpasning af yogaen. Med fokus på at styrke og smidiggøre muskler og bindevæv samt løsne op i spændinger. Stemningen er en blanding af uhøjtidelig og fokuseret/meditativ.

Vi starter med en opvarmende sekvens for at gøre hovedet og kroppen klar til de stillinger, der kommer efter. Tempoet er roligt og byder på balanceudfordringer, herunder krigerstillingerne og andre stående stillinger. Der indgår stillinger, hvor vi sidder, dynamiske stillinger på alle fire, samt liggende stillinger. Det hele er så du får styrket og smidiggjort de vigtige muskler. Vi bruger åndedrættet til at finde ro og løsne op i spændinger i hele kroppen.

De klassiske yogastillinger kombineret med nyere viden og fokus på åndedrættet har en gavnlig virkning på krop og sind. Formålet er at øge kroppens vitalitet og sundhed fysisk og mentalt.

Klassen sluttes af med ca. 10 minutters guidet Shavasana (afspænding).

Yoga handler ikke om, hvordan stillingerne ser ud, men om hvordan de føles. Derfor guides opmærksomheden tilbage til kroppen. Denne tilgang har den sideeffekt, at du kan opleve at få en pause fra tankestrømmen og over tid øge din kropsbevidsthed.

Yoga er for mænd såvel som kvinder, nybegyndere såvel som øvede, og alle slags kroppe kan være med. Du behøver ikke andre forudsætninger end dem, du allerede har.

"Lea er varm, seriøs, dygtig og rolig - og det smitter af på omgivelserne. Varmeste anbefalinger herfra." Caroline Arp

"Jeg kan varmt anbefale Leas Yoga - som mand og tidligere idrætsudøver med flere knæoperationer har Leas Yoga været et sted, hvor jeg er blevet stærkere, smidigere og mere bevidst om min krop og det potentiale, min krop stadig har at byde på. Lea er en meget kyndig og dygtig instruktør, som har øje for den enkelte elevs udfordringer og ikke mindst potentiale - både i undervisningen og i øvelser, som jeg kunne bruge derhjemme." Poul Henning

"I dag har jeg været til yoga hos Lea. Det er bare balsam for krop og sjæl. Tak for en dejlig time i dit rolige og omsorgsfulde samvær. Kommer igen om en uge. Tak for dig, Lea." Bolethe Lykkegaard

"Jeg har været til styrke/teknikyogatimer hos Lea og kan varmt anbefale hendes timer, der er varierede, udfordrende og meget givende. Lea er som underviser meget opmærksom på den enkelte yogi." Mia Ravnø

Underviser: Lea Dalsgaard
Hold: 41241411S.