Spring til indhold

Blid Hatha yoga, hensynt., Lellinge (x7) m/ Lea Dalsgaard

Motion: Gymnastik/aerobic

Et hold med plads til individuel tilpasning af yogaen. Med fokus på at styrke og smidiggøre muskler og bindevæv samt løsne op i spændinger. Stemningen er en blanding af uhøjtidelig og fokuseret/meditativ.

Vi starter med en opvarmende sekvens designet til at gøre hovedet og kroppen klar til de stillinger, der kommer efter. Tempoet er roligt og byder på balanceudfordringer, herunder krigerstillingerne og andre stående stillinger. Der indgår stillinger, hvor vi sidder, dynamiske stillinger på alle 4, samt liggende stillinger. Alt sammen så du får styrket og smidiggjort de vigtige muskler. Vi bruger åndedrættet til at finde ro og løsne op i spændinger i hele kroppen.

De klassiske yogastillinger kombineret med nyere viden og fokus på åndedrættet har en gavnlig virkning på krop og sind. Formålet er at øge kroppens vitalitet og sundhed fysisk og mentalt.

Klassen sluttes af med ca. 10 minutters guidet Shavasana (afspænding).

Yoga handler ikke om, hvordan stillingerne ser ud, men hvordan de føles.
Derfor guides opmærksomheden tilbage til kroppen. Det har den sideeffekt, at du kan opleve at få en pause fra tankerne og over tid øge din kropsbevidsthed.

Yoga er for mænd såvel som kvinder, nybegyndere som øvede og alle slags kroppe kan være med. Du behøver ikke andre forudsætninger end dem, du allerede har.
Praktisk info: Medbring yogamåtte og et tæppe til at tage over dig i Shavasana. Har du yogabælte, yogablok eller andet, så medbring også det. Evt vanddunk.

Holdet er et lille hensyntagende* hold, med max 7 deltagere, hvor der tages hensyn til vores små som store handicap.

"Lea er varm, seriøs, dygtig og rolig - og det smitter af på omgivelserne. Varmeste anbefalinger herfra." Caroline Arp

"Jeg kan varmt anbefale Leas Yoga - som mand og som tidligere idrætsudøver med flere knæoperationer har Leas Yoga været et sted hvor jeg er blevet stærkere, smidigere og mere bevidst om min krop og det potentiale min krop stadig har. Lea er en meget kyndig og dygtig instruktør som har øje for den enkelte elevs udfordringer og ikke mindst potentiale - både i undervisningen og i øvelser som jeg kunne bruge hjemme." Poul Henning

"I dag har jeg været til yoga hos Lea Det er bare balsam for krop og sjæl Tak for en dejlig time i dit rolige og omsorgsfulde samvær Kommer igen om 1 uge Tak for dig, Lea" Bolethe Lykkegaard

"Jeg har været til styrke/teknik yogatimer hos Lea, og kan varmt anbefale hendes timer, der er varierende, udfordrende og meget givende. Lea er som underviser meget opmærksom på den enkelte yogi" Mia Ravnø

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk

Underviser: Lea Dalsgaard
Hold: 46241456S.