Spring til indhold

Qi Gong for alle hensynst. m/ Isabel Lohmann

Motion: Gymnastik/aerobic

Qi-gong, mindfulness, bevægelse og åndedræt - en rolig rejse til sundhed og harmoni. Mit Qi-gong forløb er til dig der ønsker at: · blive fri for smerter i led og muskler. · Øge din mobilitet og bevægelsesfrihed.

· Styrke din krop og dit helbred
· Stimulere blodcirkulationen
· Genopbygge og reparerer kroppen
· Nedsætte hastigheden i aldringsprocessen
· Regulere og afbalancere de indre organer
· Booste kroppens centrale energi
· Opbygge en bedre holdning og styrke rygsøjlen

Hvis du ikke har prøvet Qi-Gong før, så lad mig fortælle dig lidt om, hvad du kan forvente.

Qi-Gong er en form for blid bevægelse og meditation, som er blevet praktiseret i Kina i århundrede - der kombinerer blide fysiske bevægelser, dybe vejrtrækningsteknikker og meditation for at fremme sundhed, vitalitet og indre ro.

Jeg vil blandt andet undervise dig i Ba Duan Jin (8 silke brokade øvelser), som du kan se et udpluk fra her i videoen:

https://www.dropbox.com/s/k5fpoak1yst3eco/mor%20chi%20gong.m4v

Vores hold er åben for kvinder og mænd i alle aldre og uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver, vil jeg love dig for, at du hver gang går herfra og kan mærke en forskel i krop og sind i form af mere ro, nærvær, livfuldhed og energi.

Hvis vejret er godt rykker vi udenfor, hvor du kan forbinde dig med naturen, himmelen og jorden samtidig med at du bevæger dig og trækker vejret.

Ved at deltage på vores Qi-Gong hold vil du:

1. Forbedre din fysiske sundhed:

Regelmæssige Qi-Gong-øvelser kan hjælpe med at øge fleksibilitet, balance og koordination, samt opbygge styrke og udholdenhed. De blide bevægelser er velegnede til kvinder og mænd i alle aldre, hvilket gør det til en ideel praksis i forhold til at opretholde og forbedre dit generelle helbred.

2. Reducer stress og angst:

Qi-Gongs dybe vejrtrækningsteknikker og meditative aspekter hjælper med at berolige sindet og lindre stress. Ved at deltage på vores hold, lærer du at håndtere stress mere effektivt, hvilket fremmer en følelse af indre ro og følelsesmæssigt velvære.

3. Booste kroppens energiniveauer:

Qi-Gong fokuserer på at cirkulere og afbalancere din krops vitale energi, eller "Qi." Gennem konsekvent praksis vil du opleve øget energiniveau, mental klarhed og et mere robust immunsystem.

4. Forbedre søvnkvaliteten:

Qi-Gongs afslappende natur hjælper med at forbedre søvnkvaliteten, ved at fremme en følelse af ro og afslapning. En god nats søvn er afgørende for dit generelle helbred og velvære.

5. Fremme en følelse af fællesskab:

Ved at deltage på vores Qi-Gong hold bliver du en del af en støttende gruppe af ligesindede kvinder og mænd, som deler din passion for personlig vækst og velvære.

Jeg glæder mig til at se dig.

*OBS! Hensyntagende hold er for dig, der har et behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende område. Undervisningen foregår på små hold, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. Deltagelse på et hensyntagende hold kræver, at du underskriver en (handicap)erklæring om behov for hensyntagende undervisning. Denne erklæring skal accepteres ved tilmelding eller underskrives første mødegang. Hvis du har spørgsmål om dette, så kontakt os på tlf. 20285343 eller send en mail på oest-kontor@lof.dk.

Lokalet:

Underviser: Isabel Line Lohmann
Hold: 40241404S.