Spring til indhold

Rappelling 2024

Motion: Andet motionstilbud

Tør du komme tættere på Lyngvig Fyr end du har været før? Tør du rappelle ned fra fyret?

Oplev adrenalinsuset ved at rappelle ned fra Lyngvig Fyr!

Tør du udfordre højderne og mærke sommerfuglene i maven? Lyngvig Fyr, i samarbejde med Team-Nord, inviterer dig til en unik oplevelse, hvor frygt og spænding går hånd i hånd, og adrenalin pumpes gennem dine årer!

Det er en uforglemmelig rejse, når du bestiger de 228 trappetrin op til toppen af Lyngvig Fyr. Men selv når du når toppen, er eventyret ikke slut. Nu har du mulighed for at stå på kanten og rappelle ned igen! En udfordring, der kræver mod og byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Påklædning: Tag tøj på du kan bevæge dig i og løbe- eller kondisko (støvler er en dårlig ide). Undgå løsthængende trøjer/jakker, da du skal have en klatresele på. Tag ikke dit nyeste og dyreste tøj på, men noget der gerne må blive beskidt og slidt. Medbring trøje og/eller overtøj som kan holde dig varm og tør når du ikke klatrer. Det kan vøre koldt på toppen i fyrtårnet så husk gerne en ekstra trøje

Alkohol og euforiserende stoffer: Berusede og påvirkede personer og grupper kan afvises deltagelse i arrangementet. Bookingen og betalingskravet er her stadig gældende.

Instruktørens kompetencer: Team Nords instruktører er alle uddannede, certificerede og erfarne indenfor klatring. De sørger for en grundig instruktion og en sikker afvikling, og det er derfor vigtigt at alle deltagere retter sig efter instruktørens anvisninger.

Deltagere skal være minimum 14 år, og alle deltagere under 18 år skal medbringe en værge eller en værges underskrift. Vær opmærksom på, at der er særlige krav til påklædning mv.